First blog post

Εδώ μπορείτε να μαθέτε τα τελευταία νέα μας.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του κέντρου μελέτης μας δημιούργησαν με μπόλικη φαντασία τα στολίδια για το πρώτο μας χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Μέσα απο την καρδία μου εύχομαι στους μαθητές καλή πρόοδο,σε όλους εσάς εύχομαι ολόψυχα να στε καλότυχοι, υγιείς, πάντα χαμογελαστοί με αληθινό χαμόγελο ευτυχίας στα πρόσωπα και στις καρδίες σας!!! Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα!!

 

Ελεύθερη Γνώση;

Το κέντρο μελέτης ελεύθερη γνώση ασχολείται με την καθημερινή μελέτη των σχολικών μαθημάτων της επόμενης μέρας υπό την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου.

Οι μαθητές στο κέντρο μελέτης μαθαίνουν να μελετούν μόνοι τους, βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις και να οργανώνουν σωστά το χρόνο διαβάσματος.

Στόχος του κέντρου μελέτης και των εκπαιδευτικών του είναι η κατάλληλη προετοιμασία των παιδιών σε όλα τα μαθήματα, ώστε να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις του σχολείου και η κάλυψη τυχόν γνωστικών κενών μέσω των τακτικών επαναλήψεων, ώστε να απαλλαχθούν από το άγχος των διαγωνισμάτων.

Οι έμπειροι καθηγητές προσφέρουν την κατάλληλη βοήθεια σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες για να βελτιώσουν τις σχολικές τους επιδόσεις. Η καθημερινή υποστήριξη και επιβράβευση κάθε παιδιού ξεχωριστά συμβάλλει στην αυτοεκτίμηση του με αποτέλεσμα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Επιπλέον συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των μαθητών ώστε να αναπτύξουν το αίσθημα της ομαδικότητας και της υπευθυνότητας.

Μετά το τέλος του διαβάσματος οι μαθητές μας απασχολούνται δημιουργικά με κατασκευές, ζωγραφική, επιτραπέζια και ηλεκτρονικα εκπαιδευτικά.